T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Üniversite Gezileri-Denizli

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı üniversite gezilerine devam ediyor.Yol üstünde kültür turu anlamında Salihli Sart Harabeleri gezildi.Daha sonra Denizli Pamukkale Üniversitesini ziyaret eden öğrencilerimiz burada Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği, Teknoloji Fakültesi bölümüleri ve üniversitenin sosyal alanlarını gezdiler. Denizli Pamukkale Üniversitesi Araştırma Görevlilerinden bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra Denizlinin doğal güzelliği Pamukkale Travertenleri ile gezimizi tamamladık.

pamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkalepamukkale

Yayın: 07.04.2015 - Güncelleme: 11.02.2022 12:29 - Görüntülenme: 4504